Lepe fotografije narave je začela občudovati že v najstniških letih in se jim je s svojim fotoaparatom želela približati. Splet okoliščin jo je kasneje prisilil, da je fotografirala le družinske motive. Šele po nekaj letih je začela fotografirati naravo, predvsem hribe. Kmalu je ugotovila, da so za dobre fotografije potreben čas in znanje. Leta 2015 se je pridružila Foto klubu Tržič in fotografiranju posvetila več časa.

Motive išče predvsem v naravi, saj jo želi prikazati tako, kot jo sama vidi. Barvito in osto, četudi jo včasih rada prikaže v črnobeli tehniki. Največkrat so na njenih fotografijah podobe hribov, vode in pokrajine. Vmes se najde tudi mesto za ulično in makro fotografijo ter v vsem, kar se ji zdi zanimivo. Vodi jo motiv, da je potrebno po svetu hoditi z odprtim srcem, saj le tako lahko vidi lepoto v vsem, kar jo obdaja.

V letih intenzivnejšega fotografiranja je imela lastno razstavo v hotelu Astorija, več raztavljenih fotografij v klubski izložbi, nekaj uspešnih fotografij na raznih razpisih in si pridobila naziv F3 FZS. Njene fotografije so na ogled na facebook strani.